Event Diversiteit in de keuken: Praktische kookavond

In de week van de smaak zet het Veltbestuur nog eens zijn beste beentje voor! We verzorgen een kook-proef-babbelavond met een diversiteit aan biogroenten en ingrediënten! Divers gekruid en met diverse specerijen op smaak gebracht. Bij elk recept wordt uitleg gegeven. Lepelblad en kurkuma zullen niet ontbreken!

Download as iCalendar

Period 18/11/2010
Event location Parochiale zaal Overboelare Grote weg, 235A - 9500 Overboelare
Host Velt Geraardsbergen
See the agenda http://home.scarlet.be/hdwaele/VeltG-bergen/agenda.html
Contact person Luc De Taeye
Email address: info@velt-geraardsbergen.be
Phone: 054/41 52 83
Contributor Vinciane Dutordoir
Geographical coverage Flandre orientale
Keywords repas

In ons zo'n 35 jarig bestaan heeft Velt Geraardsbergen reeds heel wat ongekende (oude, vergeten) groenten in een kookles laten proeven. Het ging dan telkens onder het thema "Van soep tot nagerecht" waarbij meestal het aperitiefhapje niet vergeten werd. Het jaar van de biodiversiteit 2010 loopt op zijn laatste benen. Wie was het die in dit jaar (beloofd in 2001, 2004) de achteruitgang zou stoppen? (lees meer op www.countdown2010.nl en www.natuurenbos.be/Home/Activiteiten/Campagnes/Countdown_2010.aspx) We zullen er zeker nog van horen.

Velt Geraardsbergen geeft een antwoord in de keuken! zuiver bio en met een allegaartje aan diverse gezonde ingrediënten.

Een orgelpunt in dit jaar van de biodiversiteit!

Zoals gewoonlijk: Breng zelf een bestekje mee: tas, bord en eetgerij omdat wij niet zelf voor de afwas kunnen zorgen.

Tussen de werkzaamheden door zal Herman achtergrondinformatie verzorgen.

Iedereen is welkom... Gratis inkom!